The world in the shadows
 
IndeksCalendarGalleryFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Latest topics
» White rabbit in the snow ~ Alice
Fre dec 07, 2018 3:54 pm by Alice

» Down the rabbit hole ~ Fable, Alex
Tors maj 04, 2017 6:51 pm by Fable

» Èngelsk testamente
Fre nov 18, 2016 4:59 pm by Alice

» Perlerne fjeren og den sidste udvej
Man maj 16, 2016 10:15 pm by Fable

» Path of wrath
Tirs mar 15, 2016 6:21 pm by Angel

» Zarnkam
Man feb 15, 2016 9:58 pm by Fable

» Down the rabbit hole (ex på linje plot)
Ons feb 10, 2016 8:08 pm by Angel

» I Am home ~ Liam
Man feb 08, 2016 5:19 pm by Fable

» your little brother is home ~ Gabriel
Man feb 08, 2016 11:11 am by Ocarin

Hvem er på nu
Der er 1 bruger på systemet nu: Ingen tilmeldte, ingen skjulte og 1 gæst

Ingen

Flest brugere online på samme tid var 18, Fre sep 13, 2013 7:53 pm
Top posters
Angel
 
sylvia de blood
 
Alex
 
Jack
 
Shadow
 
Ethan
 
Arrow
 
Dino
 
Gabriel
 
Eddy
 
december 2018
ManTirsOnsTorsFreLørSøn
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
CalendarCalendar

Share | 
 

 De ældste Engle

Go down 
ForfatterBesked
Angel
Slave
avatar

Antal indlæg : 234
Join date : 19/08/12
Irl alder : 22

IndlægEmne: De ældste Engle   Ons aug 28, 2013 9:13 pm

//nogle af disse engle findes også i dag, men kom lige til mig inden //

Engel af Andreas Keehl

Denne bog kortligger hvad engel er i kort let forståelige træk. Det er vigtig I først for englens skabelse der dog også vil blive forklaret under engel. Engle er ikke det, som mange tror. De er ikke mennesker der er døde og så skænket nyt liv af Gud eller noget. Nej. Engle er væsner som er det reneste ud over gudinden hende selv. De er skabt, først til at beskytte hende imod krigen imellem Gud, Døden og Djævlen. Til at starte med af det dog kun krigen mellem Gud og Djævlen. Og den krig var det der skabt Døden og de dødeliges verden.  Mødet mellem lys og mørke går hverken Døden ond eller god. Huske på denne. (vores kære engel på forsiden er en ærkeengel).

Ærkeengel.
Falden ærkeengel.
Dødsengel.
Engel.
Skytsengel.
Skyggeengel.
Bundet engel.
Forbandet engel.
Halvinge.
Dødensengel.
Sort engel.
Falden.

Dette er engelens hierarki, og folks sociale rang af hænger af hvilken slags engel man er. Alt bliver afgjort ved fødselen. Hvem du er, hvad du skal være, hvem du bliver til. Det er dog ikke alle engel der vælger og følge sin vej… mod den meget planlagte fremtid. Der er flere historier om engel der gik imod det de ville blive til. Derfor har mange engel i dag til valg..

Ærkeengle:
Ærkeengle er dem der er højst oppe i hierarkiet. Mange tror men bliver født ærkeengle med sandheden er at de første ærkeengle kom til verden efter deres død. De døde i de første krige og Gud kunne ikke efterlade dem. Så hun gav dem nyt liv, dette var før Døden skabt verden. Disse engle bliv udødelige væsner og kan kun dræbes af en anden ærkeengel, Gud eller Døden selv. Men kan ikke blive født ærkeengel men man kan blive født til at blive det. Alle ærkeengle er døde og genopstået efter tre dage. Jesu bliver derfor til en ærkeengel. Og han er leder over alle andre ærkeengel. Gud har ikke noget og skulle have sagt hvad disse engle angår, derfor er mange i den tro at Gud er en han og ikke en hun. Som hun jo er.
Evner: udødelighed, evner efter hvilken engel de var før

Falden ærkeengel:
En falden ærkeengel er en ærkeengel der har nægtet at udføre en opgave, og er derfor blevet udstød fra himlen. Denne engel er stadigvæk udødelige og her de samme evner om en hver anden ærkeengle ville havde. Det er bare blevet dem forbudt at træde ind i himlen, med mindre de udføre den opgave de nægtede eller gøre noget andet de bliver bedt om.
Evner: udødelighed, evner efter hvilken engel de var før

Dødsengel:
Du bliver der imod født dødsengel som er vogter over døden. De første dødsengle blev skabt af en forbandelse, Gud kastede over dem der var tilbage på jorden efter krigen, dem Døden havde givet nyt liv. I dag bliver du født med evnerne og generne som dødsengel, disse gener er kendt for at sove flere generationer, før en engel for evnerne.  Nogle steder se dette stadigvæk som en forbandelse, men normalt er disse engle højt i hierarkiet. Disse engel er ikke udødelige men liver normalt et par år længer end et menneske.
Evner: evner til at dræbe andre og tage deres sjæl, se deres liv, og afgøre om de skal live dø i himlen eller helved. evner til at se/ høre sandheden. Evnen til at tale dødens sprog.

Engel:
Engle er ikke det, som mange tror. De er ikke mennesker der er døde og så skænket nyt liv af Gud eller noget. Nej. Engle er væsner som er det reneste ud over gudinden hende selv. De er skabt, først til at beskytte hende imod krigen imellem Gud, Døden og Djævlen. Men da de ikke behøver beskytte hende længere, har de nu fået lov til at gå på akademiet, som en hver anden teenager.
De er ikke udødelige, og lever lige så længe som mennesker. Engle kan af en eller anden grund bedst lide andre væsner, især mennesker, og foretrækker typisk det som partner. Det er sjældent at to engle finder sammen og får afkom, men det kan dog ske. Typisk får de børn med mennesker, og derved opstod racen halv engle.
Evner: Evnen til at skabe glæde, tryghed, kærlighed, lykke og så videre (positive følelser).
Heale sår eller skrammer.Evnen til at opfylde et hvilket som helst ønske. (kræver en del energi og du må ikke gå imod Døden, Gud eller Satan) Du kan vælge at bruge det på dig selv, eller for at hjælpe andre. Kan se det onde/gode i folk. Evne til at se sandheden til en vis grad dette vil ikke virke på Skyggejæger eller bevingede, det vil heller ikke virke på en af de tre.

Skytsengel:
En skytsengel er noget man bliver til hvis man har redet et liv. Evnerne kan godt gå i arv men det betyder ikke men er en Skytsengel. Disse engle vil hele deres liv være bundet til det ene liv de redet. De er ikke udødelige og liver lige så længe som et menneske ved normale omstændigheder. Der kan være få undtagelse, fx en engel på 30år redet livet på en pige på fem. Vil denne engel leve til pigen dør. Altså vil engel blive nogle og 130 år ca. men der er meget få af dem slags tilfælde.
Evner: evne til at se ud i fremtiden, evner til at gå i et med ting, evner til at være tale med mennesker via tankerne.

Skyggeengel:
En skyggeengel er en engel der er født uden evner af nogen from, disse engel bruger derfor magi. De er heller ikke udødelige og her en tendens til at live korte end til menneske. På grund af brugen af magi.
Evner: ingen medfødte evner, er magi bruger.

Bundet engel:
Der findes tre former for bundet engle. En form er en engel med låste evner. En engel med låste evner er en engel der ikke er i stand til at bruge sine evner på grund af en forbandelse der er blevet kast over dem som små. Denne form er bundet til jorden og et liv som menneske det er dog muligt og vække evnerne men det er noget Gud og Jesu tager sig af. Den anden form er en engel med låst race altså med evner i en eller anden form. Denne engel er ikke klar over sin egen race og vil der for ikke havde vinger, hvor engel med låste evner vil havde dem. Denne engel er også bundet til jorden. Det er ikke muligt og vække race med mindre denne engel reder et liv og bliver til en skytsengel. Sidste form er det men kalder bundet forbandt engel, dette er en forbandt engel der er bundet til jorden forklaring kommer.
Første form evner: denne form har ingen evner for de bliver vækket men så er denne engel ikke bundet mere.
Anden form evner: kan have alle engel evner undtagen ærkeengel evner. Denne engel her ingen vinger og aner ikke den er en engel.
Tredje form evner: forklaring kommer.

Forbandet engel:
Der er to form forbandet engle. Den ene form er ikke bundet et jorden med høre hjemme i helved. Disse engel er forbandet af en ældgammel kræft og er nok mest kendt for at være djævel. Den anden form er det der hedder en bundet forbandet engel, der er bundet til jorden på grund af en forbandelse. Denne forbandelse gør dem udødelige men samtid er de også mere overfølsom over for ting omkring dem. Som menneskers humør, udstråling og være måde. De er dømt til et vandre rundt mellem menneskene og lide på den måde som straf for noget de har gjort. Dette kan være fx at elske med en
falden.
Første form evner: læs om racen djævel det kan hjælp det skal lige sige at disse ikke er djævle men her samme evner og udstråling som en.
Anden form evner: evnen til at forudse fremtiden, evnen som tankelæse, kun tanker og kun på mennesker, et menneske med evner eller som er magi burger vil ikke kunne læse, evnen til at se folk aura der afsløre race og ælder, evnen til at høre sandheden dog er dette en meget svag evne.

Halvinge:
En halving er halv menneske halv engel, det kan være hvilken form for engel dog skal det siges at det er forbudt for en ærkeengel at elske et mennesket, det vil ikke sige de ikke gør det, det er bare meget få tilfælde men har set igennem historien.

Dødensengel:
Dødensengle er egentlig ikke engle, men har været det. De er engle der af en eller anden grund ikke kan komme i himlen eller i helved alt efter om de har gjort noget godt eller ondt. De bliver sendt til underverden og bliver til Dødensengle. Når en engel er dø er det ikke længer en engel så denne race kan godt blande sig med djævlene.
Evner: evnen til at tale dødens sprog, ellers afhænger det af hvilken slags engel man har været før man døde.

Sort engel: //SKAL IKKE forveksles med karkens slægt-//
En sort engel er tit blevet forvekslet med en falden men denne engel er kun efter kommer af en falden, der er som regl det man for ud af det forhold mellem en engel og en falden, denne engels vinger er sorte og kan tit forveksles med djævle vinger. eller engle fra karkens slægt
Evner: er ofte født uden og er derfor magi burger, kan have evner der ligner en halvings.

Falden:
En falden er en engel der er gået mod alt Gud og Jesus står for. Denne engel er udstød fra himlen med har heller ikke lov til at betræde helved eller underverden. De dødeliges verden er det eneste sted de kan findes. En falden engel liver lidt længer end et normalt menneske men kun et par år. De er ikke udødelige.
Evner: alt efter hvilken salgs engel det var for, men har også evne til at lave vrangforestillinger og mareridt.


I may sleep more than I'm awake
but I still own your destiny
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil http://skyggernes-verden.danskforum.net
 
De ældste Engle
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Skyggernes verden :: Grundlæggende :: Lore :: faglitteratur :: Historien og fortællinger-
Gå til: