The world in the shadows
 
IndeksCalendarGalleryFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Latest topics
» White rabbit in the snow ~ Alice
Fre dec 07, 2018 3:54 pm by Alice

» Down the rabbit hole ~ Fable, Alex
Tors maj 04, 2017 6:51 pm by Fable

» Èngelsk testamente
Fre nov 18, 2016 4:59 pm by Alice

» Perlerne fjeren og den sidste udvej
Man maj 16, 2016 10:15 pm by Fable

» Path of wrath
Tirs mar 15, 2016 6:21 pm by Angel

» Zarnkam
Man feb 15, 2016 9:58 pm by Fable

» Down the rabbit hole (ex på linje plot)
Ons feb 10, 2016 8:08 pm by Angel

» I Am home ~ Liam
Man feb 08, 2016 5:19 pm by Fable

» your little brother is home ~ Gabriel
Man feb 08, 2016 11:11 am by Ocarin

Hvem er på nu
Der er 1 bruger på systemet nu: Ingen tilmeldte, ingen skjulte og 1 gæst

Ingen

Flest brugere online på samme tid var 18, Fre sep 13, 2013 7:53 pm
Top posters
Angel
 
sylvia de blood
 
Alex
 
Jack
 
Shadow
 
Ethan
 
Arrow
 
Dino
 
Gabriel
 
Eddy
 
december 2018
ManTirsOnsTorsFreLørSøn
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
CalendarCalendar

Share | 
 

 De ti flammer

Go down 
ForfatterBesked
D. Dalxas
hjælpe admin
avatar

Antal indlæg : 16
Join date : 24/10/12
Geografisk sted : rundt omkring hvor jeg nu kommer
Job/hobbies : jeg er en Reaper men også kendt som djævlens advokat

IndlægEmne: De ti flammer   Søn feb 07, 2016 12:49 pm

De ti flammer

1 vand
giver personen evnen til at frem mane, styrer, lave, bygge, illusionrener, med vand af alle form, giver også mulighed for at lave vand om til andre til som jern eller glas, dette glæder så længe det ikke er noget som en af de andre flammer er lavet af, som kan være elementerne.

2 jord
giver personen evnen til at frem mane, styrer, lave, bygge, illusionrener, med jord af alle form, giver også mulighed for at lave jord om til andre til som jern eller glas, dette glæder så længe det ikke er noget som en af de andre flammer er lavet af, som kan være elementerne.

3 ild
giver personen evnen til at frem mane, styrer, lave, bygge, illusionrener, med ild af alle form, giver også mulighed for at lave ild om til andre til som jern eller glas, dette glæder så længe det ikke er noget som en af de andre flammer er lavet af, som kan være elementerne.

4 luft
giver personen evnen til at frem mane, styrer, lave, bygge, illusionrener, med luft af alle form, giver også mulighed for at lave luft om til andre til som jern eller glas, dette glæder så længe det ikke er noget som en af de andre flammer er lavet af, som kan være elementerne.

5 animal
giver en person even til at styre dyr, samt at forvandle sig selv til et, eller flere forkellige, har ikke nøde og være det samme hver gang. giver også mulighed for at vække andres inder dyr eller kan forvandle andre til dyr

6 cruel heart
giver dig even til at dræbe alle og en hver uanset race eller fortid, dog kaver dette at du er i stand til at dræb som et koldblodet monster og ikke se dig tilbage(crual heart skader også dig selv og mange som har denne flamme begår selvmord efter brug), kan også hjælp dig i kamp mod andre og få dig til at se stærke ud end du er.

7 psychic weapon
giver personen evnen til at frem mane, styrer, lave, bygge, illusionrener, med ånd af alle form, giver også mulighed for at lave ånd om til andre til som jern eller glas, dette glæder så længe det ikke er noget som en af de andre flammer er lavet af, som kan være elementerne. kan også give dig even til at styre og tilkalde ånder sjæle genfærd, hidkalde folk og få dem til at stå op af deres grave.

8 differnet shapes
giver en personen even til at skifte form, også til dyr. eller lave illusionrener af ingen ting. eller få ting til at skifte form. samt og styrer døde ting. det gælder også døde dyr og mennesker, her af kommer zombie historierne.

9 iron frist
giver personen even til at håndterer et hvilket som helst våben, frem mane et hvilket som helst våben af ingen ting. at heale sine sår hurtigt efter en kamp. giver personen mulighed for aldrig og tabe en kamp til en mindre værdig. kan også gøre personen stærkere i korte perioder. giver personen even til et dræb med øjnene eller forføre, trylle binde.

10 yin og yang
giver personen evnen til at frem mane, styrer, lave, bygge, illusionrener, med lys og mørke af alle form, giver også mulighed for at lave lys og mørke om til andre til som jern eller glas, dette glæder så længe det ikke er noget som en af de andre flammer er lavet af, som kan være elementerne. giver en person even til at opretholde en komstand balance i kroppen og sindet, plus det giver personen even til helt at heale sin aura, efter kamp med aura magi (se bøger og andet læsestof)


ALT MED MÅDE DETTE GØR IGEN AF JER UOVERVINDELIGE OG DERFOR ER DER GRÆNSER
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
 
De ti flammer
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Skyggernes verden :: Grundlæggende :: Lore :: libri of D. Dalxas-
Gå til: