The world in the shadows
 
IndeksCalendarGalleryFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Latest topics
» White rabbit in the snow ~ Alice
Fre dec 07, 2018 3:54 pm by Alice

» Down the rabbit hole ~ Fable, Alex
Tors maj 04, 2017 6:51 pm by Fable

» Èngelsk testamente
Fre nov 18, 2016 4:59 pm by Alice

» Perlerne fjeren og den sidste udvej
Man maj 16, 2016 10:15 pm by Fable

» Path of wrath
Tirs mar 15, 2016 6:21 pm by Angel

» Zarnkam
Man feb 15, 2016 9:58 pm by Fable

» Down the rabbit hole (ex på linje plot)
Ons feb 10, 2016 8:08 pm by Angel

» I Am home ~ Liam
Man feb 08, 2016 5:19 pm by Fable

» your little brother is home ~ Gabriel
Man feb 08, 2016 11:11 am by Ocarin

Hvem er på nu
Der er 1 bruger på systemet nu: Ingen tilmeldte, ingen skjulte og 1 gæst

Ingen

Flest brugere online på samme tid var 18, Fre sep 13, 2013 7:53 pm
Top posters
Angel
 
sylvia de blood
 
Alex
 
Jack
 
Shadow
 
Ethan
 
Arrow
 
Dino
 
Gabriel
 
Eddy
 
december 2018
ManTirsOnsTorsFreLørSøn
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
CalendarCalendar

Share | 
 

 Magiske Genstande af Andreas Keehl

Go down 
ForfatterBesked
Angel
Slave
avatar

Antal indlæg : 234
Join date : 19/08/12
Irl alder : 22

IndlægEmne: Magiske Genstande af Andreas Keehl   Ons okt 03, 2012 6:24 pm

Det sorte hjerte.

Det sorte hjerte er skabt af vampyr blod og dennes kærlighed til en engel, Karkens slægt torn arving er bærer af dette halssmykke, som består af en sort sten. Stenens sande magt er ukende men man siger at når det sorte hjerte vækkes vil domme dag stå nær. Dog kan magien i denne sten udnyttes både med hellig magi men også med blod magi og den sort form. De fem menneskealder kan også anvendes, da stenen kan hold/fange en sjæl eller ånd. Sankt Thomas(1400-1500 heglen) siges og have været bærer af denne, og man mener også at han var i stand til at vække hjertes sande natur. Hjerte giver dens bærer mulighed for at bruge oldtidsmagi*.


*oldtidsmagi er magi der bliver opfundet på stedet. Det kraver meget magt at kunne gøre dette.


Orions sværd.

Orion var efterkommer af Ceil night og den daværende dæmon konge, det var et forhold der var nødvendigt for den verdens overlevelses. Orion var sværd kæmper og til med blind (eller næsten blind han havde øjnene til bundet fordi han ligesom Ceil var i stand til at se sandheden) Orion bar sit sværd i en klæde, da han ikke ville efterlade det, og heller ikke var i stand til at bruge magi frit. Sværdet var den eneste form for beskyttelse han havde. Sværdet kan skifte form fra et halssmykke til et sværd der gennem tiden har taget mange liv. Sværdet har på klingen på den ene side stående følgende Ignosce mihi, deus meus pro peccátis ero committat voluntatis, som oversæt fra latin betyder tilgiv mig, min gud for de synder jeg vil begå. På den anden står der, osi ganger iz rasa zu der ras irz anger sunage, som er dæmonisk og betyder det samme. Dette er en form for hellig magi og sværdet kan bruges sammen med denne form for magi. Og tilmed sammen med oldtidsmagi* se ovenfor.

Scorpius.

Er et halssmykke lavet på jordens ældste skorpion, halssmykket er et stykke sort magi, der giver bærerne evigt liv og udødelighed. Hvis personen offer sin sjæl et smykkes skorpion som var bærer af vampyren Valentines sjæl. Valentine var kriger og tog mange liv med sig, enden hans død. Valentine fik hans sjæl genfødt i denne skorpion, så hans liv ville være evigt. Hvis personen der har givet sin sjæl til dette smykke, skulle miste det for sin dø(kan kun dræbes med hellig magi eller lignede) vil denne person bliver til en af følgende ting, hunter, udøde eller slayer(det sidste er ikke sket i flere 1000 år).

Sjælens bog.

Tillade en hver bærer eller eger af den at se hvornår en hver skal dø. Det tillader dem også at skriver og tilføje noget til deres død eller skæbne op til dødens komme. //tænk på Death note bare hvor navn og dødsdag allerede står der//. En hver (undtagen, hunter udøde eller slayer) står her i. Alle skal dø en dag også de så kaldte udødelige.

Valentines hjerte.

Valentines hjerte er vampyren Valentines hjerte, der under en kamp blev ravet ud af hans bryst. Hjerte blev tørret og blev minder det kan nu ligge i din håndflade. Selvom Valentine var mester i sort magi, var hans hjerte rent. Hans hjerte er det reneste der findes på jorden. Giver en hver det er bærer af der evnen til at udføre at alt hellig magi uanset grad.

Slayers knive

Slayers knive er to forbandet knive der er i stand til at dræbe både krop og sjæl. Sjælen kan på ingen måde leve videre efter til møde med en af disse knive. Knivene kan ikke adskilles i mere end et par 100 år. Der efter vil de altid finde sammen igen. Slayer var som navnet nok siger en slayer, der blev kendt for at dræbe alt på sin vej for igen og blive et med Scorpius magt men det lykkedes aldrig for hende igen blive et med det og hun genvandt aldrig sin sjæl. Da hun døde gik alt den kræft hun havde til hendes knive. Der giver en hver der kan håndtære dem evnen til at dræbe både krop og sjæl.

Nigas.

Nigas er en bue der aldrig rammer forbi. Den er forhekset så det aldrig sker. Nigas er skabt af elver, som ikke findes mere, da det udødede for flere 1000 år siden sammen med dragerne. Men deres magi kan stadigvæk findes den dag i dag. Nigas er et bevis på at de har været her også end dag på jorden sammen med menneskene.

Den hellige Gral.

Er sikkert noget i alle har hørt om i kristendommen(jødedommen//jeg ikke sikker da det er mere det gamle testermente//, jehovas vidner // heller ikke sikker// eller katolicisme), magien i denne ting er der. Den giver udødelighed og visdom til alle der drikker af den, vil og mærke hvis man forsætter med det, mister man den vil man ældes til man når den aldre man har.

Dødens skrifter.

Dødens skrifter indeholder de syv dødssynder som er Hovmod, griskhed, utugt, misundelse, frådseri, vrede og dovenskab. Med disse skrifter er man i stand til at til skrive en dødssynd til en anden person. Hvilket vil sige at man ved at tilskrive en af de syv dødssynder til en anden sender dem i helvede og skyggeverden når de dør. Dette kraver dog meget energi og mange dø af at gøre dette. Det skal også siges at der er en straf for at gøre det som er den ottende dødssynd. Hvilket vil sige du ender samme sted som dit offer med mindre du har noget at bytte med? // til skrevet dødssynder skal stå i profilen under magiske genstande, tildele evner eller mærker.

Gudindens skrifter.

Gudindens skrifter indeholder de ni synder af gudinden Dumhed, Indbildskhed, Solipsisme, Selvbedrag, Floktilpasning, Manglende perspektiv, Forglemmelse af tidligere rettroenhed, Omvendt produktiv stolthed, Mangel på æstetik. Med disse skrifter er man i stand til at til skrive en synd til en anden person. Hvilket vil sige at man ved at tilskrive en af de ni synder til en anden sender dem i helvede og skyggeverden når de dør. Dette kraver dog meget energi og mange dø af at gøre dette. Det skal også siges at der er en straf for at gøre det som er den tiende synd. Hvilket vil sige du ender samme sted som dit offer med mindre du har noget at bytte med? // til skrevet synder skal stå i profilen under magiske genstande, tildele evner eller mærker.

Alexis og Ran.

Alexis og Ran er to sjæle der levede på samme tid som Orion, de var grund ligger af gruppen der hed the legion of shadows, de kan tilkaldes hvis man har to ting, Alexis’ finger ring og Rans korne. De er bundet til hinanden med deres blod. De er i stand til at dræbe alt og alle de for besked på af dem der påkaldte dem. Alexis er i stand til at bruge oldtidsmagi og de fem menneskealder og Ran er i stand til at bruge sort magi skyggemagi og hellig magi på høj plan. De er begge to dræbe men er også to meget vise personer. Det tingene der tilkalder med der er magiske.


I may sleep more than I'm awake
but I still own your destiny
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil http://skyggernes-verden.danskforum.net
 
Magiske Genstande af Andreas Keehl
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Skyggernes verden :: Grundlæggende :: Lore :: faglitteratur :: Magien og Magiske ting-
Gå til: